Dorin Vlașin
Dorin Vlașin

Primarul orașului Năsăud, Dorin Vlașin, este un lider preocupat și implicat în asigurarea sănătății comunității sale. El consideră că sănătatea este un pilon de bază al dezvoltării durabile și sustenabile a orașului. În acest sens, el a luat măsuri pentru a încuraja toate inițiativele care vizează instruirea și diagnosticarea precoce a diverselor boli. Dorin Vlașin este un lider care se implică personal în promovarea sănătății comunității sale, așa cum reiese din mesajul său către cetățeni.

În ceea ce privește subiectul luptei împotriva cancerului de col uterin, primarul Dorin Vlașin a făcut un apel către doamnele doctor Carmen Ivașcu și Tamara Preduș, care vor organiza o sesiune de informare la Casa de Cultura „Liviu Rebreanu” din Năsăud la data de 23.03.2023, de la ora 18:00. Scopul evenimentui are rolul de a informa oamenii despre prevenția și tratarea din timp a cancerului de col uterin, necesitatea testării frecvente pentru depistarea acestei afecțiuni și avantajele vaccinării HPV.

Primarul a scos în evidență faptul că această sesiune de informare este deschisă tuturor locuitorilor din orașul Năsăud, fără niciun fel de cost. El a încurajat participarea la această sesiune de informare, pentru a-și dezvolta cunoștințele referitoare la acest subiect și pentru a avea grijă de sănătatea lor și a celor din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here