Polițiștii compartimentului rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit astăzi, 11 noiembrie, în urma unui accident rutier care a avut loc pe Drumul Național 17.

Potrivit primelor informații, un autocar și un autoturism au colizionat în apropierea localității Viile Cristurului, cel din urmă ricoșând într-un alt autoturism ce se deplasa pe aceeași direcție de mers, de la Bistrița spre Beclean. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost rănit și a fost necesar transportul acestuia la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

,,Din primele date, un autocar condus de un bărbat de 30 de ani din Vaslui, ce se deplasa pe direcția Bistrița către Beclean, în apropierea localității Viile Cristurului a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din Bistrița, care ulterior a fost proiectat într-un autoturism ce se deplasa în aceeași direcție, condus de o femeie de 43 de ani din Bichigiu.

În urma impactului, pe lângă pagubele materiale, șoferul de 40 de ani a fost rănit, necesitând transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.”, transmite IPJ BN.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here