Accident
Accident

Un accident rutier a avut loc astăzi, 26 martie, pe DJ 172E, în zona Herina-Lechința, iar polițiștii Serviciului Rutier au intervenit. Un bărbat de 74 de ani a pierdut controlul mașinii și a ieșit în afara părții carosabile, iar el și o pasageră de 55 de ani au fost răniți și transportați la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Dosarul penal a fost întocmit pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

„Astăzi, 26 martie, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Județean 172E, între Herina și Lechința.

Din primele date, un bărbat, de 74 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul direcției și a ieșit în afara părții carosabile. În urma accidentului, conducătorul auto și o pasageră în vârstă de 55 de ani, au fost răniți și transportați la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.”, transmit reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here