Astăzi, Biroul Rutier al Poliției municipiului Bistrița a fost alertat cu privire la un accident petrecut în oraș. Potrivit primelor informații, un autoturism condus de o femeie în vârstă de 63 de ani, din Bistrița, a lovit un parapet metalic și apoi un imobil, în timp ce se deplasa pe strada Sigmirului și a ajuns la intersecția dirijată prin sens giratoriu cu strada Libertății.

În urma impactului, șoferița a suferit răni și a fost transportată ulterior la spital pentru a primi îngrijiri medicale. După testarea cu aparatul etilotest, s-a dovedit că aceasta nu consumase băuturi alcoolice înainte de a conduce mașina.

„Din primele date, un autoturism condus de o femeie de 63 de ani, din Bistrița, în timp ce se deplasa pe strada Sigmirului, ajuns la intersecția dirijată prin sens giratoriu cu strada Libertății a intrat în coliziune frontală cu un parapet metalic și mai apoi un imobil.

În urma accidentului femeia a fost rănită fiind ulterior transportată la spital.

Testarea cu aparatul etilotest a șoferiței a indicat faptul că aceasta nu consumase băuturi alcoolice.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița, Biroul Rutier, urmând să fie stabilite în cadrul dosarului penal întocmit, cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.”, transmit reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Fotografie orientativă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here