Accident
Accident

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrita au intervenit la o situație de urgență în Bistrita pe str. Drumul Cetății deoarece o persoană a fost surprinsă sub un balot de mase plastice.

Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a aplicat protocolul de resuscitare victimei (bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani). Din păcate acesta nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat la fața locului.ISU BN

„Astăzi, polițiștii din cadrul Serviciului pentru Investigații Criminale au intervenit pe raza municipiului Bistrița la un accident de muncă.

Un bărbat în vârstă de 65 de ani domiciliat în Galații-Bistriței, în timp ce desfășura activități specifice la o societate comercială de pe raza municipiului Bistrița care are ca obiect de activitate prelucrarea de mase plastice, a fost rănit de un sac de mase plastice care ar fi căzut peste el. În urma intervenției medicilor și a efectuării protocolului de resuscitare sa constatat din păcate decesul acestuia.

Polițiștii desfășoară în cadrul unui dosar penal întocmit, cercetări cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor de siguranță și sănătate în muncă. În cauză a fost totodată dispus o expertiză medico-legală, cadavrul bărbatului fiind transportat la secția Prosectura a spitalului.”, IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here