Accident
Accident

Polițiștii Biroului Rutier Bistrița au fost notificați astăzi, 9 februarie, cu privire la un accident rutier care a avut loc pe strada Calea Moldovei din municipiu.

Verificările inițiale au arătat că accidentul a implicat două autoturisme, condus de către o femeie în vârstă de 33 de ani din Sărata și un bărbat în vârstă de 44 de ani din Bistrița.

Femeia care conducea unul dintre autoturisme a fost rănită și a fost transportată la spital. Ambele autoturisme implicate au fost mutate fără aprobarea polițiștilor.

„Astăzi, 9 februarie, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Calea Moldovei din municipiu.

Din primele verificări, a rezultat faptul că în accident au fost implicate un autoturism condus de o femeie, de 33 de ani, din Sărata și un altul, condus de un bărbat, de 44 de ani, din Bistrița. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto care a fost transportată la spital.

Totodată, după producerea accidentului, ambele autoturisme au fost mutate, fără acordul polițiștilor.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către Biroul Rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestora și vătămare corporală din culpă.”, transmit reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here