Un accident rutier a avut loc în localitatea Salva, unde au fost implicate două autoturisme și un autotren staționat!

În urma impactului, care a avut loc în centrul localității Salva, rezervorul autotrenului s-a fisurat, iar aproximativ 800 de litri de motorină au ajuns pe partea carosabilă.

,,În această seară, pompierii militari de la secția Năsăud au fost redirecționați la un eveniment rutier ce a avut loc pe raza localității Salva, în care au fost implicate două autoturisme și un autotren care staționa. Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești. Toate cele cinci persoane implicate în accident au fost evaluate din punct de vedere medical, dar au refuzat transportul la spital.
În urma impactului rezervorul autotrenului s-a fisurat, aproximativ 800 de litri de motorină au ajuns pe partea carosabilă pe o distanță de aproximativ 100 de metri. Pompierii militari au luat imediat măsurile de apărare împotriva incendiilor pentru împiedicarea producerii unei deflagrații și împreună cu reprezentanții de la Drumuri Naționale au procedat la curățarea carosabilului în vederea reluării circulației în condiții normale.
După aproximativ 40 de minute, drumul a fost curățat. În momentul de față se circulă pe un sens de mers, traficul fiind dirijat de către polițiștii rutieri.”, a declarat Marius Rus de la ISU BN.

 

Sursă foto: ISU BN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here