Artista Draga Olteanu Matei s-a stins din viaţă în noaptea de 17 spre 18 noiembrie la spitalul judeţean „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Medicii au făcut tot posibilul să o țină în viață pe actriță, însă evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul pe parcursul acestei nopţi, a declarat Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Spiridon, la Antena3.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul în cursul acestei nopţi. Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator… din păcate vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate, asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl pierdem”, a precizat Diana Cimpoeşu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here