Academia
Academia

A venit răspunsul mult așteptat-înscrierile la Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza au început astăzi, 17 iulie. Anul acesta sunt mai putine locuri la facultatile acestei institutii de invatamant.

Cei care visează să lucreze în structurile Ministerului de Interne trebuie să se lupte pentru unul dintre cele 588 de locuri. Însă, în 2020, concursul se va susține diferit de anii precedenți.

Vor fi aceleași probe și aceeași rigoare, însă totul a fost adaptat la restricțiile impuse de pandemia de coronavirus.

Începând de astăzi, 17 iulie 2020 și pâna pe data de 27 iulie 2020 se pot face înscrieri pentru a participa la concursul de admitere la Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” din București, sesiunea august-septembrie 2020.

Cererile de înscriere se depun personal, la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, cu sediul în Bistrița, strada Nicolae Bălcescu, nr.1-3, zilnic, în perioada 17-27.07.2020, între orele 09.00-19.00, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de la polițiștii de resurse umane, la numărul de telefon: 0263 203114 sau pe pagina de internet a inspectoratului, accesând următorul link: https://bn.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here