candidat POL
candidat POL

Un nou candidat POL pentru Consiliul Local al municipiului Bistriţa. Acesta este Adrian Sălăgean, în vârstă de 32 de ani.

„Născut și crescut în Bistrița, am absolvit Gene 1, făcând naveta per pedes din C.R. Vivu până la Big, cu o cheie la gât și un ghiozdan în spate. Și mergeam singur, pentru că ai mei munceau de la 7 la 3 la Turnătorie. Am absolvit ulterior liceul Electro, profil Mate-Info. Nu am ieșit nici matematician, nici IT-ist. Am avut o tentativă de a deveni inginer, la UTCN, însă, căutând un loc de muncă de vacanță după anul II, am descoperit domeniul vânzărilor, în care m-am stabilit bine încă de atunci, lăsând desenul tehnic, mecanica și electronica în urmă. Și nu imi pare rău. Am început de jos, de la vânzări door to door, și în timp am ajuns să performez pentru companii mari, ca ROMSTAL și TERAPLAST.

Acum reprezint în Ardeal o multinațională din Germania, HAHN+KOLB, prezentă pe întreg globul. Atât, că nu vreau să fac reclamă.

Am ales POL pentru că am găsit aici o echipă tânără, faină, care dorește o schimbare în bine a orașului nostru, și pentru că doar aici am găsit posibilitatea de a-mi expune ideile, atât eu, cât și colegii mei, fără a fi cenzurați de „tătuci”, de șefi de partid cu gândiri comuniste.

Am totodată mare încredere în candidatul nostru la Primăria Bistrița, doamna Rodica Dobraniș, pentru că este genul de om care nu promite, ci face…si face business de succes de peste 20 de ani, având peste 100 de angajați, ceea ce o recomandă ca un bun manager al Bistriței, că și primarul, la urma urmei, este tot un manager al fondurilor la care contribuim cu toții, și e responsabil de bunăstarea noastră.

Vreau înapoi Bistrița aia sigură, de pe vremuri, vreau înapoi sentimentele trăite pe Stadionul Gloria (așa îl știam pe vremea mea), când ne înghesuiam 12000 de oameni pe cele 8000 de locuri, când veneau sa joace cu Gloria echipe ca Fiorentina, Atletico Madrid, Steaua etc. Vreau să ies iar’ la iarbă verde pe marginea râului Bistrița. Vreau un oraș european, curat, și vreau să ajut la propunerea și implementarea de proiecte noi, de interes, pentru concitadinii mei. Știm cu toții care sunt proiectele prioritare, însă m-am saturat să fiu dus de nas de noii-vechi candidați care promit multe și fac puține.

Eu nu vă promit decât transparență, și vă asigur de toată disponibilitatea mea de a vă asculta problemele legate de comunitate și că voi depune toate eforturile să le rezolvăm” a declarat Adrian pe pagina de Facebook a Partidului Oamenilor Liber.

 

Sursa foto: POL Bistrița-Năsăud – Partidul Oamenilor Liberi

1 COMENTARIU

  1. Super articol, promovati un om muncitor si determinat, se vede dupa kg in minus pe care le are, asa e cand ‘esti jurnalist’ la inceput, scrii… despre nimic. Credeti ca nu e ok sa judeci un om dupa anumite aspecte. Cu totii judecam, chiar si cand votam, votam pe baza judecatii/etichetarii altora, asa ca vorba asta veche nu e buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here