make-up
make-up

Săptămâna trecută, la Alexandra Cadar Make Up Studio, au fost 5 zile de curs intensiv, în care participanții au învățat diferite tehnici de make-up. În același timp, s-au simțit bine, deoarece atmosfera creată pe toată durata cursului a fost una foarte plăcută.

Și nu vă spun din povești, ci am fost acolo prezentă, ca model și am simțit-o pe pielea mea. Până și Alexandra Cadar a afirmat că: ,,Așa să tot vii la muncă, să nu mai vrei sa pleci acasă.”.

 

Acest curs de make-up este destinat atât începătoarelor, cât și celor experimentate, pentru a se perfecționa în domeniu. După finalizarea cursului, se poate opta pentru obținerea diplomei acreditate, valabilă în orice țară din Europa.

În cele 5 zile, s-au învățat 5 tehnici diferite, și anume:
1. Machiaj de zi
2 .Machiaj de seară
3. Smokey eyes
4. Machiaj colorat
5. Machiaj mireasă

 

În prima zi, modelul principal a fost Georgiana Lobonț, binecunoscuta cântăreață, cât și buna prietenă a Alexandrei Cadar. Cele două au o colaborare frumoasă de ceva timp, astfel încât, Alexandra este cea care se ocupă de machiajul Georgianei de fiecare dată când urmează să filmeze videoclipul unei noi melodii.

 

Tocmai în acea zi, cântăreața a filmat videoclipul pentru mult așteptata piesa ,,Băiatul meu”. Pentru asta a pregătit pe pagina ei de Instagram un super giveaway, unde împreună cu Alexandra Cadar, oferă 3 premii câștigătoarelor alese în această seară.

De ce să alegi cursurile de la Alexandra Cadar Make Up Studio?

Alexandra Cadar activează de cinci ani în acest domeniu, timp în care a participat la mai multe cursuri pentru a se perfecționa, de unde a luat câte puțin. Așa și-a creat stilul propriu pe care noi putem observa că îl abordează astăzi.

De la doar 2 persoane înscrise la primul ei curs de make up, care a avut loc la scurt timp după ce a început să profeseze în acest domeniu, Alexandra Cadar s-a bucurat de un succes imediat, susținând un masterclass, cu 70 de persoane, la Hotel Metropolis, în urmă cu un an.

 

Aceasta a susținut cursuri și pe plan internațional, în Spania, de două ori. De asemenea, este solicitată de fete din toată țară. Dar sunt fete care vin, spre exemplu, expre din Londra pentru a învăța tehnicile sale.

De trei ani, de când a inaugurat salonul, omul ei de bază este Amalia Lorena. Ea este atât colega, cât și asistenta ei. Alexandra a considerat-o ca fiind cea mai potrivită, fiindcă a fost peste asteptările ei, iar după cum afirmă aceasta: „În ziua de azi, e greu să găsești un om de acest gen.“

Amalia s-a bucurat când a primit propunerea de a fi mâna dreaptă a make-up artistului. Asta pentru că a venit pe neașteptate, iar tot ceea ce a învățat pe parcurs, a fost numai și numai de la ea.

După experiența celor 5 zile de curs, Alexandra Cadar ne-a spus că a fost o grupă super, care s-a descurcat, având în vedere că majoritatea fetelor au fost începătoare.

„✅Sâmbăta a fost ultima zi de curs, și am plâns… știți de ce? Bine, pentru că prinsesem deja drag de toate fetele, Aleee, Amaa, cursante și modele, dar mai ales pentru că mi-am dat seama, în toate aceste zile pentrecute la salon, că rar găsești oameni ca și Alexandra Cadar, rar! Bine, știam de foarte mult timp asta, doar că acum, chiar mi-am confirmat 100%❗

✅Încă un vis împlinit a fost acesta, de a urma un curs de make-up la Alexandra Cadar, am vrut să încep cu dreptul, de aceea am ales-o pe ea și nu pe altcineva și nu îmi pare rău, a fost o experiență pe care aș mai repeta-o încă de o mie de ori.

✅Ce să vă mai spun? E greu, e foarte greu și costisitor să realizezi un machiaj profesional și cu această ocazie mi-am dat seama că ar trebui să apreciem mult mai munca unui machior adevărat, ca și Alee Cadar.

✅Vă recomand din toata inima cursurile ei, este omul potrivit, la locul potrivit și la momentul potrivit, e așa… pe sufletul fiecăruia.“ a declarat Anda Horoba, pe pagina sa de Facebook.

Următorul curs organizat, va avea loc la Cluj, în perioada 27-31 iulie. Pentru mai multe detalii, datele de contact sunt:

Facebook: https://www.facebook.com/Alexandra-Cadar-Make-Up-Studio-422462811237447/
Instagram: https://instagram.com/alecadar?igshid=4fxcvi0g6h9h
Tel.: ‭+40 (748) 200 049‬

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here