Stelian Dolha
Stelian Dolha

După ce prefectul Stelian Dolha a demisionat ieri, 6 august, postul de prefect al județului Bistrița-Năsăud a rămas liber. Acesta va fi înlocuit de către Eugen Curteanu, actualul subprefect.

Eugen Curteanu a absolvit Facultatea de Științe politice din cadrul Universității din Oradea și este de profesie consilier juridic.

Acesta a fost consilier municipal între 2004 şi 2010, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării în timpul Guvernului Boc (2010-2012), iar din 2012 – consilier judeţean, liderul grupului PNL. În același an a candidat pentru funcţia de senator, iar în 2016 a deschis lista PNL și a fost candidatul partidului la șefia Consiliului Județean. În perioada 2015-2016 a fost copreședinte al PNL Bistrița-Năsăud, după fuziunea cu PDL și retragerea lui Ioan Oltean.

„Eugen Curteanu are experiență, a prins toată pandemia ca subprefect, plus cea acumulată înainte. Nu a fost deloc simplu de când a început pandemia, carantină, telefoane, oamenii erau panicați. Eu zic că lipsurile de materiale și oameni le-am trecut cu bine”, a declarat Stelian Dolha.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here