Cu toții încercăm sa ne protejam, sa fim cât mai sănătoși, sa fim atenți la un mod de viață sănătos, dar uneori aceste lucruri nu sunt suficiente. Așa s-a întâmplat în cazul Andreei Ursachi, o tânără proaspăt absolventă a Liceului de Muzică „Tudor Jarda”, care, într-un moment cât se poate de neașteptat, a fost diagnosticată cu o gravă formă de cancer.

Andrea are 18 ani, cea mai frumoasă vârstă din viața unui om, de care nu a avut parte să se bucure, din cauza faptului că pe umeri i-a fost așezată o povară imens de dureroasă pentru un copil. Avea planuri mari, care i-au fost furate de această boală cruntă: să dea examenul de Bacalaureat, iar mai târziu să se pregătească pentru marile scene, având un talent și o frumusețe aparte.

A fost pusă la încercare, dar trebuie sa fim cu toții siguri că va depăși orice obstacol, că o vom ține în rugăciunile noastre și că o vom ajuta prin orice mod cu putință, pentru că dar din dar se face rai. Asociația POV21 se implică și o șusține pe Andrea!

Prietenii și apropiații au cerut ajutor pentru tratamentul acesteia, costurile fiind mult peste posibilitățiile familiei. 

Salutare tuturor!!

Ea este Andrea Ursachi, o domnișoară de aproape 19 ani din Sângeorz-Băi, proaspătă absolventă a Liceului de Muzică „Tudor Jarda” din Bistrița. Majoritatea o cunoașteți datorită prestației sale muzicale.
Viața Andreei era perfectă, visa să-și ia examenul maturității, să se înscrie la facultate și să continue pe drumul muzicii, devenind o artistă tot mai renumită.
Viața ei a luat o altă întorsătură în această primăvară când a aflat că suferă de o formă rară de cancer, SARCOM EWING EXTRASCHELETAL PELVIN, stadiul IIIB.
După o grea intervenție chirurgicală și o mulțime de investigații, din 15.05.2023 a început CHIMIOTERAPIA, conform protocolului IE/VDC + Goserelin la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.
Până în momentul de față, familia s-a descurcat din punct de vedere financiar. Însă zilele acestea au aflat că, pe lângă CHIMIOTERAPIE, în viitorul apropiat, Andrea va trebui să facă și RADIOTERAPIE CU PROTON. Tratamentul nu se realizează în România și vor fi nevoiți să meargă în străinătate la o clinică privată, iar costurile vor fi uriașe (între 45000-60000 euro).
Andrea este o fată curajoasă și puternică, însă are nevoie de sprijinul nostru financiar pentru a putea continua să lupte împotriva acestei boli necruțătoare, dar și de multă rugăciune… Haideți să ne rugăm la bunul Dumnezeu să se îndure și să lucreze spre vindecarea ei, să-i întărească părinții și bunicii și să le dea putere să poată trece peste toate, împreună!
Să-i arătăm dragostea și susținerea noastră acestui suflet nevinovat, donând fiecare după posibilități… Și să nu uităm: „CINE DĂ, LUI ÎȘI DĂ… CINE FACE, LUI ÎȘI FACE!”
Doamne ajută tuturor!
Pentru donații :
  • Titular: URSACHI CRISTINA VIOLETA
  • Cont RON: RO65WBAN000696064018RO01
  • Cont EURO: RO22WBAN000696064018EU01

De asemenea, aceasta a postat pe Facebook un mesaj emoționant, care arata tăria de caracter pe care a dobândit-o.

„Conexiunea cu muzica pentru mine e medicament! De aceea nu vreau să pierd lupta, vreau să vă bucur și să vă încânt mereu cu glasul meu!
Dar acum.. Cu lacrimi în ochi,cu durere,cu o greutate a inimii inexplicabilă și cu speranță, vă cer ajutorul vouă!
Îmi vreau viața înapoi… fără griji,gânduri, fără întrebarea “ cât mai durează tratamentul ?” ,fără durerile insuportabile și efectele secundare chimioterapiei. Visul meu, astăzi e doar un nor. De aceea depind de voi! Dumnezeu e cu mine, mă iubește și știu că nu o să mă lase să mă rătăcesc pe al vieții greu și rece drum.
Îmi doresc din nou să fiu fata cu zâmbetul pe buze,fără un izvor neîncetat ce-mi stă în privire și fără gândul că poate într-o zi, n-o să mai fiu.
E greu, dar eu nu o să renunț. Vă rog ca nici voi să nu renunțați în a mă pomenii în Rugăciune!
Nu vă înspăimântați, sunt tot eu, astăzi mai puternică și mai curajoasă ca niciodată!
Vă cer ajutorul, așadar … VĂ ROG!” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here