Anca Raicu este studentă la Jurnalism, la UAIC, în anul II. În afara studiilor pe care le urmează, Ancăi îi place să se ocupe de oameni și cu oameni, astfel fiind implicată în acte de voluntariat și lucrând în domeniul de marketing.

Anca adoră să ofere oamenilor soluții, să le împărtășească experințe și să creeze lucruri de la 0, fie că vine vorba de un text, un design grafic sau chiar un eveniment.

Anca face parte din asociația POV21 de aproximativ trei ani, iar în acest moment ocupă funcția de Sales & Marketing Manager. Anterior, a fost coordonator al comisiilor de Editare, Instagram, Fundraising, Redactor Șef al Redacției Naționale POV21 și, timp de un an jumătate, Secretar General al Asociației POV21.

Pentru Anca Raicu, POV21 este a doua familie, este locul în sânul căruia a crescut, locul în care știe că poate apela oricând pentru ajutor.

Înainte de POV21, Anca susține că era o fire introvertită, speriată de interacțiunea umană, iar acum consideră că poate suna oricând un coleg și să plece în alt județ, prin simplul fapt că acolo va fi un membru care să o găzduiască. Anca este de părere că despre asta este vorba în POV21, despre conexiuni și tineri, despre conexiuni între tineri.

Membrii echipei POV21 cu care colaborează cel mai mult Anca Raicu sunt membrii conducerii: președintele, directorii și membrii Consiliului de Administrație, întrucât stabilesc strategii și iau decizii ce privesc viitorul POV-ului.

În prezent, cu noua ei funcție, Anca va lucra mai mult cu echipa pe care o va forma, iar asta îi va face mare plăcere. Această funcție, pe care o ocupă Anca, este nucleul a tot ce înseamnă imaginea Asociației POV21 și a firmei POV21 Marketing. Anca este responsabilă de modul în care sunt expuși public și de relațiile cu sponsorii, respectiv clienții acestora. Planul de dezvoltare al Asociației POV21 este în proces de lucru, după spusele Ancăi, care vă sfătuiește să stați pe aproape.

Când vine vorba de cum s-a dezvoltat în POV21 Anca Raicu, aceasta susține că pe lângă ajutorul de a ieși din zona de confort și de a cunoaște oameni noi, POV21 a ajutat-o să își creeze relații importante cu oameni importanti, să își găsească o vocație, să fie mai organizată, să descopere ce îi place și ce ar trebui să facă în viață.

Anca susține că în cadrul POV21 un tânăr poate învăța marketing online, poate să cunoască oameni noi, fie membri sau persoane din exterior, poate exersa accesarea de fonduri, organizarea de evenimente și să se distreze împreună cu aceștia.

La îndemnul unui coleg de liceu, după ce a citit articolele scrise de acesta, Anca a intrat în POV21, iar traseul ei a fost unul incredibil.

Cu muncă și determinare poți ajunge oriunde îți dorești, afirmă Anca, iar un exemplu pentru această afirmație sunt colegele ei de faculate, care s-au decis să intre în asociație după ce i-au urmărit activitatea ani de zile. După spusele Ancăi, nimic nu te poate opri și este loc mereu pentru toată lumea în POV21.

Surprizele pe care le pregătește asociația POV21 în anul 2023 constă în: zeci de evenimente, noi oportunități și numeroase articole.

Anca Raicu vă invită să îi urmăriți pe tinerii talentați din POV21 în continuare, pentru a afla mai multe detalii, iar pe cei curajoși, să se alăture echipei lor.

Autor: Diana Silași

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here