Ilieș Andreea-Octavia, o tânără mămică bistrițeancă, reușește să spună o poveste cu ajutorul… lichenilor! Tablourile sale aduc un aer primăvăratic oricărei încăperi, împrăștiind energie pozitivă. Creațiile realizate din diverse materiale devin un trend, fiind un cadou deosebit pentru cei dragi.

Când vine vorba de daruri, de multe ori este dificil să găsim ceva unic, ieșit din tipar. Cadourile inedite au, de regula, câteva caracteristici: sunt amuzante, surprinzătoare, personalizate și au un mesaj de transmis. Dacă le bifăm pe toate acestea, e posibil ca persoana căreia îi oferim un dar să își amintească mult timp de ziua in care l-a primit.

Cadourile care spun o poveste ies ușor din tipare. Ceea ce le face unice este mesajul in sine. Putem dărui și fără să fie ziua de nastere a cuiva. De regula, facem acest lucru cu persoanele cărora vrem să le spunem că sunt importante pentru noi.

Cum a început afacerea ,,Decorațiuni de poveste”?

,,Inițial, căutam un tablou deosebit pentru o nașă. Am găsit minunățiile cu licheni și m-am gândit că și eu aș putea să fac așa ceva. A început să îmi placă să creez, o fac din plăcere”.

Cât timp durează să faci un tablou?

,,Destul de mult: unul mic, de 13/18, îmi ia în jur de 2 ore, iar unul A4 aproximativ 5-6 ore. Având în vedere că am și bebe, timpul poate varia, deoarece iau pauze pentru a avea grijă de el.”

Procesul poate părea simplu, însă e nevoie de îndemânare și răbdare: lichenii trebuie curățați foarte bine, apoi tăiați la dimensiunea dorită și fixați pe pânză.

,, Cea mai frumoasă parte din tot acest proces este rezultatul final și mulțumirea clientului. Să primesc aprecieri după ce am predat un tablou și să văd încântarea clientului- asta mă face să cred că fac bine ce fac!” declară Andreea pentru POV21.

Produsele se pot comanda de pe pagina de Facebook ,,Decorațiuni de poveste”.

Cu Andreea nu poți să dai greș, are cadoul perfect. Bucuria celor dragi este la un click distanță, iar aceștia se vor bucura de un dar special, unic și colorat!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here