Weekend-ul trecut s-a desfășurat o amplă acțiune de ecologizare în Anieș. Evenimentul a fost organizat de președintele asociației Samus Land- Ținutul Someșului, Mihai Scridonesi, și primarul Vasile Borș din Maieru.

Bistrițenii voluntari au fost așteptați in fața hotelului Codrișor de dimineață, pregătiți pentru a curăța natura. După ședința tehnică au pornit la drum, transportul fiind asigurat.

Pașii voluntarilor s-au făcut auziți datorită  bocancilor și cizmelor, însă vocile lor hotărâte au fost mai puternice : ,,Sunt probleme grave peste tot cu aruncatul ilegal al deșeurilor în natură!”

Organizatorii au oferit bistrițenilor saci și mănuși. Împreună au reușit să strângă un număr surprinzător de saci, de peste 350, plini cu deșeuri.

Mihai Scridonesi declară următoarele:,,Trebuie să înceapă să fie mai atenți cu natura! În acțiunea de ecologizare de la Anieș s-au implicat și Primăria Maieru, dar și cei de la Ocolul Silvic.”

Deșeurile reprezintă o problemă care afectează atât populația, cât și natura. Este important ca astfel de acțiuni să se desfășoare din ce în ce mai des,poluarea fiind rezultatul neglijenței locuitorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here