În județul Bistrița-Năsăud vor fi precipitații în extindere în orele serii, sub toate formele!
Ploi în zonele joase, lapoviță şi ninsoare în zonele de deal şi munte!
Spre dimineață vor predomina ninsorile la peste 700 m.alt.
Mâine sunt posibile precipitații mixte şi în zonele de podiş!

Începând de miercuri după-amiază și până sâmbătă dimineață vor fi precipitații, în special ploi, în cea mai mare parte a țării, conform meteorologilor. De asemenea, zece județe sunt vizate de o avertizare Cod galben, fiind anunțate ninsori abundente și viscol în zonele de munte.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 6 ianuarie, ora 14:00 – 9 ianuarie, ora 10:00, vor fi perioade în care se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării. Acestea vor fi mai însemnate cantitativ în special în sud-vest, precum și în zonele montane și submontane, unde se vor acumula peste 25-35 l/mp.

Vor predomina ploile, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă (8/9 ianuarie), precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare, cu precădere în zona deluroasă a Olteniei, Munteniei și local în Transilvania și Moldova.

La munte, pe tot parcursul intervalului, temporar va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, exceptând după-amiaza și seara zilei de miercuri (6 ianuarie), când la altitudini mai mici de 1400 m, precipitațiile vor fi mixte și vor favoriza depunerile de polei.Vântul va avea intensificări în special în zonele montane, iar local și temporar și în celelalte regiuni, în general, cu viteze de 40-60 km/h, ne anunță ANM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here