Krav Maga e o artă marțială de origine israeliană. Fiind o artă marțială de autoapărare, tehnicile din cadrul ei sunt adaptate vieții reale și situațiilor pe care practicanții le pot întâlni pe strada în viața de zi cu zi.

„Școala Bukan, din care facem parte, este cea mai veche școală de Krav Maga și a fost înființată în 1977 de către Imi Lichtenfeld, fondatorul Krav Maga. În prezent școală Bukan este prezentă în 14 țări și peste 110 orase, cel mai nouă locație fiind Bistrița, unde cursurile vor începe din 4 Iulie.”, a declarat antrenorul.

La Bistrița, antrenamentele se vor pe Strada Mihai Eminescu 1-4, intrarea fiind lângă Bingo Metropolis. Antrenamentele durează câte o oră și se vor ține pentru început de două ori pe săptămână (luni si miercuri de la 19:00), urmând ca din toamnă să fie 3 antrenamente pe săptămână.

Cursanții vor fi împărțiți în 2 grupe de vârstă:

  • Copii (7-10 ani);
  • Adulți (peste 11 ani);

Antrenamentele se fac în comun, indiferent de vârstă, tocmai pentru a crea un mediu de antrenament cât mai apropiat de viața reală.

Ca si costuri, abonamentul lunar este în valoare de 200 ron. Aceasta sumă le oferă cursanților acces la toate cursurile adresate grupei din care fac parte, precum și la toate cursurile grupelor inferioare. Membrii aceleași familii beneficiază de un discount de 10% la abonamentul lunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here