accident

Astăzi, polițiștii Secției 4 și cei rutieri din Beclean au intervenit la un accident care a avut loc pe Drumul National 17. Echipajul de polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beclean ajuns primul la fața locului a reușit să protejeze victimele prin asigurarea primelor măsuri împotriva incendiilor.

Conform primele verificări efectuate, între localitățile Viișoara și Crainimăt, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un capăt de podeț. Accidentul s-a soldat cu rănirea bărbatului de 30 de ani și a doi pasageri. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu consumase alcool.

Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat trei victime, în afara autoturismului, conștiente și cooperante. Una dintre victime, un bărbat în vârstă de aproximativ 57 de ani, a fost extrasă din autoturism de către ceilalți participanți la trafic. Echipajul de poliție ajuns la locul accidentului a asigurat primele măsuri de apărare împotriva incendiilor, un polițist a stins un inceput de incendiu de la nivelul compartimentului motor al mașinii.

Toate cele trei victime (o femeie aproximativ 53 de ani, respectiv doi bărbați în vârstă de 30 de ani, respectiv 57 de ani) au fost stabilizate la locul accidentului, prezentau multiple leziuni și traumatisme – tânărul o suspiciune de fractură membru inferior, tatăl acestuia suspiciune de fractură la nivelul unui membru superior și traumatism toracic.

Pompierii militari au deconectat bornele de la acumulator, iar cele trei echipaje SMURD, terapia intensivă mobilă și două echipaje de prim ajutor, au evacuat victimele la UPU – SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare și îngrijire de specialitate.

În cauză, polițiștii rutieri din Beclean vor efectua cercetări pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here