În fiecare an, în semestrul al II-lea, elevilor din clasele a XII-a, le vine în ajutor Universitatea de Vest din Timișoara, care oferă ore de pregătire pentru bacalaureat.

 

Modul de desfășurare al cursurilor

Cadre didactice universitare din cadrul UVT vin în sprijinul elevilor din întreaga țară. Participarea la aceste activități este complet gratuită și destinată tuturor elevilor din România.

Cursurile oferite de UVT se vor desfășura în perioada 16 ianuarie – 12 iunie 2021, în fiecare sâmbătă, cu excepția zilelor de concediu legal.

Modulele disponibile la care elevii se pot înscrie sunt cele din care aceștia vor susține probele examenului de bacalaureat.

Programul de desfășurare al cursurilor

Orarul modulelor 16.01-12.06.2021, în fiecare sâmbătă, este următorul:

9:00 – 10:30 – Limba și literatura română;
10:45 – 12:15 – Matematică și Istorie;
12:30 – 14:00 – Biologie, Chimie, Economie, Filosofie, Fizică, Geografie, Informatică, Logică, argumentare și comunicare, Psihologie, Sociologie.

De știut este faptul că la materiile: Logică, Filosofie, Sociologie și Psihologie, data de începere a cursurilor este diferită. Mai multe detalii aici!

Toate activitățile se vor desfășura în mediul online, prin intermediul platformei Google Meet, iar pe Google Classroom se va crea pentru fiecare disciplină un curs, care să faciliteze comunicarea dintre cadru didactic și elev.

Înscrierile pentru participarea la activitățile de pregătire pentru examenul de bacalaureat, oferite de UVT, se fac completând acest formular.

Ulterior înscrierii, fiecare participant va primi un e-mail cu detalii pentru conectarea la activitățile de pregătire cât și pe platforma Google Classroom.

Autor: Thomas Agud

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here