Echipa băcăniei Ardeleanului Gospodar își extinde activitatea și caută un nou membru dedicat și pasionat de domeniu. Dacă ești o persoană cu dorința de a învăța și cu atenție la detalii, locuiești în Bistrița și ai experiență în magazine cu produse din carne, te invităm să faci parte din echipa noastră.

 

Nu este necesară o diplomă de studii superioare, dar reprezintă un avantaj în procesul de angajare. De asemenea, cunoștințele de utilizare a calculatorului și de scanare a produselor sunt obligatorii.

 

Oferta noastră include un salariu motivant, cuprins între 2500-3000 lei, cu posibilitatea de a câștiga procente din vânzări. Programul de lucru este în două schimburi, de luni până vineri, de la 8 dimineața până la 8 seara, sâmbăta de la 8 dimineața până la 6 seara și duminica de la 8 dimineața până la 4 după-amiaza. De asemenea, concediul de odihnă este stabilit din timp.

 

Magazinul este situat pe Strada Axente Sever, Nr.1, în Bistrița. Dacă te regăsești în descrierea noastră și vrei să lucrezi într-un mediu dinamic și stimulant, te rugăm să ne trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail: kozadistribution@gmail.com sau să ne suni la numărul de contact: 0742 085 450 și să ne cunoaștem mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here