Băiatul
Băiatul

Băiatul din Leșu a suferit arsuri pe 60% din corp, după ce hainele sale au luat foc. Acesta a stropit cu benzină o grămadă de deșeuri!

Băiețelul de 9 ani a trecut deja printr-o operație, urmând să fie operat a doua oară, starea acestuia nefiind tocmai bună, de aceea are nevoie ajutorul nostru!

Un om cu suflet mare a postat un mesaj, adresat comunității, pentru ca oamenii să-l ajute pe copil în lupta pentru viață:

Dragi mei, cum multi știm de nefericitul accident cu acest copilaș care a avut loc în data de 19.08.2020, accidentul s-a petrecut acasă la familia lui, în Leșu. Copilul a vrut să aprindă o grămadă cu deșeuri stropind acea grămadă cu benzina, iar în acel moment în care i-a dat foc la grămada de deșeuri a luat și copilul foc. Din nefericire copilul este ars în proporție de 60% și se află la Spitalul de Arși din București. Am luat legătura cu mama copilului care se află alături de copilaș și am întrebat-o dacă au nevoie de ajutorul nostru, și daaa au nevoie, copilul a suferit deja o operație și urmează cea de-a doua operație.
Haideți să ne unim și să le fim alături
Toți cei care puteți și aveți un suflet bun vă rog să-i ajutați, cei care vreți să-i ajutați vă rog să luați legătura cu mine, eu nu pot rămâne indiferentă la asemenea necazuri, de aceea va rog din suflet să nu rămâneți nici voi!”, a scris Mia Andresi pe pagina personală de Facebook!

Potrivit informațiilor comunicate de IPJ BN, un băiețelul de numai 9 ani din Ciosa, comuna Tiha Bârgăului, a stropit cu combustibil o grămadă de gunoaie, iar mai apoi le-a dat foc. Băiețelul nu a fost atent, iar hainele i-au luat foc, suferind astfel arsuri pe 60% din corp. Părinții băiatului se aflau în apropiere, desfășurând activități agricole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here