proxenetism
proxenetism
Un bărbat a fost arestat după ce a exploatat sexual o fată de 13 ani și o tânără de 20 pe centura Bistriței. DIICOT a descins ieri la locuința acestuia și a fost reținut. Bărbatul este anchetat încă de anul trecut.

A recrutat fetele prin metoda „lover boy”, fata de 13 ani și a silit-o să se prostitueze trei luni pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița, iar mai apoi banii obținuți îi prelua de la fată.

De asemenea, bărbatul ar fi determinat o altă tânără, de 20 de ani, să practice prostituția,  în aceeași zonă, însușindu-și și de această dată banii obținuți.

Față de bărbatul în cauză, procurorul D.I.I.C.O.T. a dispus măsura reținerii pentru 24 ore pentru săvârșirea infracțiunilor trafic de minori, proxenetism, act sexual cu un minor și  deținere de droguri de risc (în cursul anului trecut, polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița l-au depistat având cannabis asupra lui).

Astăzi, 5 august, urmează să fie prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă, transmite IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here