Un bărbat
Un bărbat

Pe data de 22 martie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale din Bistrița au reținut un bărbat în vârstă de 38 de ani, sub suspiciunea de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal. Conform anchetei, acesta și-ar fi agresat fizic soția și ar fi lipsit-o de libertate, legând-o, cu scopul de a o determina să recunoască anumite aspecte.

În urma perchezițiilor efectuate la imobilele sale, polițiștii au descoperit și confiscat bunuri care ar fi fost folosite la comiterea acestor fapte. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare

 

„La data de 22 martie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Bistrița au dispus reținerea unui bărbat de 38 de ani, din Bistrița, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal. Totodată, au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară la imobilele utilizate de către acesta.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul și-ar fi agresat fizic soția, iar în urma unor discuții contradictorii ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal, legând-o, cu scopul de o determina să recunoască anumite aspecte.

În urma perchezițiilor efectuate ieri, 22 martie, polițiștii au descoperit și ridicat bunuri care ar fi fost folosite la comiterea faptelor.

Față de bărbat, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale.”, transmit reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here