Polițiștii de la investigarea criminalității economice s-au autosesizat în legătură cu un caz de înșelăciune, comis în Bistrița și vă sfătuiesc să aveți mare grijă atunci când vă sunt solicitate datele personale sau sume de bani.

Citiți contractele pe care vi le asumați și solicitați timp suplimentar pentru a le studia cu atenție.

În urma controalelor și verificărilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal pentru înșelăciune.

În cadrul cercetărilor efectuate până în prezent, a reieșit faptul că, la data de 7 octombrie a.c., reprezentanții unei societăți comerciale cu punct de lucru în Bistrița, ar fi fost indusă în eroare o femeie de 70 de ani, din Bistrița, în sensul că ar fi convins-o să semneze un contract în urma căruia ar beneficia de servicii medicale însă, în fapt, femeia beneficia de servicii fotografice. Femeia ar fi achitat astfel suma de 800 lei.

Cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului și documentarea întregii activități infracționale, fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

Pentru a nu deveni victime ale infracțiunii de înșelăciune, polițiștii recomandă ca, atunci când sunteți abordați de persoane necunoscute să nu le dați curs solicitărilor și să. Citiți cu atenție contractele pe care vi le asumați și solicitați timp suplimentar pentru a le studia cu atenție.

În cazul în care ați fost victima unei astfel de infracţiuni, nu ezitaţi să sesizați Poliţia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here