Bindiu Iosif, unul dintre jandarmii bistriteni care a intervenit pentru salvarea a nu mai puțin de 9 copii a primit Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne.

În cadrul activității de evaluare a inspectoratului, jandarmului montan care a salvat în această vară nu mai puțin de 9 copii la inundațiile din luna iunie din localitatea Rodna, i-a fost înmânată Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, colegul nostru fiind unul dintre cei trei jandarmi care au primit această distincție la nivel național.

Plutonier adjutant Bindiu Iosif este unul dintre jandarmii care a intervenit pentru salvarea a nu mai puțin de 9 copii în timpul inundațiilor care au lovit localitatea Rodna în luna iunie 2020.

Acesta este încadrat la Postul Montan Rodna și a făcut parte și din echipajul care în luna august a urcat la peste 2.100 m altitudine, pentru salvarea unui bărbat care fusese înțepat de albine.

Plutonier adjutant Bindiu Iosif este al doilea jandarm care a fost distins cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne, după sergent major Boca Ioan din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Bistrița, care a primit această distincție acum trei ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here