S-au făcut verificări pe teren în Bistrița privind situația becurilor arse.

Au fost identificate mai multe străzi care au probleme cu iluminatul stradal.

Toate neconformitățile sunt în curs de remediere.

Pentru orice disfuncționalitate a iluminatului public puteți sesiza la telefonul cetățeanului 0800 080 033 (disponibil non-stop) sau pe e-mail la adresa dspb@primariabistrita.ro.

Ioan Turc: „În urma verificărilor din teren privind situația becurilor arse, angajații Direcției de Servicii Publice au identificat probleme cu iluminatul stradal în mai multe zone ale Bistriței. E vorba de: Piața Mică, b-dul Republicii, b-dul Decebal, 1 Decembrie, Aviator Mihai Berbecariu, Grigore Pletosu, Andrei Mureșanu, Romană, George Matheiu, Aleea Șoimilor, Aleea Pandurilor, Aleea Greuceanu, Arțarilor, Iosif Vulcan, Albert Berger, Ion Pop Reteganul, Năsăudului, pietonalul Liviu Rebreanu, dar și pe anumite străzi din Viișoara, Sigmir, Sărata, Unirea și Slătinița. În toate aceste locații a existat cel puțin câte un bec ars, dar au fost și corpuri de iluminat deteriorate, însă neconformitățile sunt în curs de remediere.

Fac un apel către cetățenii municipiului să semnaleze orice disfuncționalitate a iluminatului public la telefonul cetățeanului 0800 080 033 (disponibil non-stop) sau pe e-mail la adresa dspb@primariabistrita.ro.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here