patinoar sintetic

Bistrița va avea un patinoar sintetic. Ioan Turc a declarat că acesta ar putea fi cel mai mare din România. Deși încă nu este montat, Primăria Bistrița a stabilit deja taxele ce vor fi percepute la noul patinoar ce va funcționa în viitorul apropiat.

Cât ne va costa să „alunecăm” câteva ore pe gheața artificială

Primăria Bistrița a pregătit deja taxele pentru noul patinoar ce va funcționa, cel mai probabil, din această iarnă. Tarifele urmează să fie votate de consilierii locali într-o ședință viitoare de Consiliu Local.

Astfel, pentru a petrece două ore pe patinoar trebuie să plătim 10 lei. Dacă vrem să și închiriem patinele, mai avem de scos din buzunare 10 lei. Pentru ascuțit patine plătim încă 10 lei.

Dacă dorim acces la patinoar o zi întreagă avem de scos din buzunare 40 de lei, iar pentru o săptămână 150 de lei. Accesul pentru o lună la patinoar ne costă 300 de lei.

Primăria Bistrița a achiziționat un patinoar sintetic ce va funcționa tot timpul anului. Licitația s-a finalizat deja, firma câștigătoare având la dispoziție 3 luni să monteze patinoarul.

Suprafața totală a acestuia se apropie de 600 de metri pătrați, iar investiția a costat 743.000 de lei.

Montarea lui ar putea începe în curând. Unde va fi amplasat:

În cadrul unei conferințe de presă, edilul a dat mai multe detalii despre acest proiect.

Bistrița, așa cum am spus, va avea un patinoar sintetic, încă din această iarnă. Va fi probabil cel mai mare patinoar sintetic din țară”, a declarat Ioan Turc.

Patinoarul va avea două locații. Mai exact, pe perioada sărbătorilor de iarnă va fi amplasat în inima Bistriței, urmând ca ulterior să fie relocat.

Pe perioada sărbătorilor de iarnă acesta va fi amplasat în zona centrală, lângă Biserica Evanghelică, unde altădată era amplasat cortul pentru Târgul de Purici. Apoi, după ce se vor finaliza sărbătorile, vom reloca patinoarul”, a explicat edilul.

Conform primarului, montarea patinoarului va începe în curând, dorindu-se ca la începutul lunii decembrie să poată deveni funcțional.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here