Flavia Emanuela Buican
Flavia Emanuela Buican

Bistrițeanca Flavia Emanuela Buican este una dintre puținele tinere care momentan au făcut pasul către echipa de Divizie, cel puțin la nivel local . Bistrița își face echipă de top și privește încrezătoare în viitor, iar la cârmă stă Mihaela Evi.

Bistrița a mai avut o generație de aur în handbal, când jucătoare precum Senocico, Tetean sau Pristăvița au zburat de la junioare înspre echipe tari, de tradiție, cum sunt U Cluj și fosta HCM Baia Mare.

Se pare că se vrea continuitate, chit că au trecut vreo 15 ani de la ultimele performanțe handbalistice locale. În spijin vin doi oameni de calitate: Mihaela&Claudiu Evi.

Flavia Emanuela Buican, pivot: „Sunt recunoscătoare pentru șansa care mi se oferă de a juca ”acasă” la nivel profesionist și le mulțumesc tuturor celor care au încredere în mine. Începe o etapă importantă în cariera mea de sportivă în care sunt sigură ca voi evolua din punct de vedere profesional. Voi da totul pe teren pentru ca echipa să înregistreze cât mai multe victorii. Abia aștept să începem pregătirea.”

Bistrițeanca Flavia Emanuela Buican joacă handbal de la vârsta de 9 ani. A fost timp de șase ani eleva profesorilor Gheorghe Neamțu și Florian Picu la Liceul tehnologic din Lechința.
A jucat apoi pentru echipa Liceului cu program sportiv din Bistrița. În sezonul competițional precedent a evoluat pentru Clubul Sportiv Arena din Târgu Mureș. Flavia va avea dublă legitimare LPS Bistrița – Gloria 2018!

Fekete Anna Dóra, inter: „Este o ocazie excepțională pentru mine să îmi pot continua cariera la Clubul Sportiv Gloria 2018 Bistrița Năsăud.
Voi profita de această oportunitate pentru a evolua și a crește valoric atât individual cât și alături de echipă. Abia aștept să intru în teren și să fac ceea ce iubesc atât de mult, la nivel profesionist.”

Fekete Anna-Dóra a început să practice handbalul în urmă cu nouă ani la CSS Odorheiu Secuiesc. În 2017 a devenit jucătoarea SZNKK – Székelyudvarhelyi Női Kézilabda Klub. În precedentul sezon competițional, Anna a avut dublă legitimare, evoluând atât pentru SZNKK cât și pentru CSM Târgu Mureș.


Sursa foto/info: CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here