spații de recreere
spații de recreere

Cristian Marius Niculae împreună cu Radu Moldovan au ieșit printre bistrițeni și au discutat despre proiectele realizate, dar și despre viitoarele proiecte.

În urma discuțiilor au aflat faptul că bistrițenii își doresc mai multe spații de recreere. Lucru care l-a bucurat pe Marius Niculae deoarece în viitoarele lui proiecte se află și amenajarea spațiilor verzi.

„Bistrițenii își doresc spații de recreere.

În această seară, împreună cu Radu Moldovan, am ieșit printre bistrițeni să le vorbim despre proiectele realizate de #echipafaptelor și mai ales despre ce lucruri bune dorim să facem de aici înainte.

În Piața Mihai Eminescu am văzut numărul mare de bistrițeni care aleg relaxarea în spațiile verzi ale orașului, de aceea mă bucur că în programul meu de proiecte propuse pentru Bistrița se regăsește și transformarea Pădurii Codrișor în pădure-parc, cu zone de belvedere și amenajarea malurilor râului Bistrița cu zone de promenadă.

Primăria Bistrița a realizat pe fonduri europene un parc în zona Subcetate, are în lucru un parc pe malurile râului Bistrița în zona Viișoara, precum și un parc dendrologic în zona Unirea.

Ținând cont de dorințele bistrițenilor, putem lucra eficient în folosul lor.

Este despre Bistrița, este despre noi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here