Campionatul Național de tenis de masă
Campionatul Național de tenis de masă

În fruntea podiumului la Campionatul Național de tenis de masă

Campionatul Național de tenis de masă din cadrul Olimpidei Naționale a Sportului Școlar, a avut loc in perioada 17-19.03.2023 la Târgu Secuiesc. Județul Bistrița-Năsăud a fost reprezentat de elevii Liceului cu Program Sportiv Bistrita, Roșca Mihai, elev in clasa a XII-a E și Sîngeorzan Cristina, elevă in clasa a IX-a C, aceștia fiind însoțiți de profesorul Dinca George Alexandru.

Competiția s-a ridicat la nivelul așteptărilor, fiind organizată de către cei din comisia de organizare a județului Covasna, aici participând cei mai buni elevi din județele țării. Atât  Mihai, ce a adus la Bistrița medalia de aur, cât și Cristina, care a adus-o pe cea de argint, au reușit să se ridice la cel mai bun nivel, prestând un joc solid din toate punctele de vedere.

„Mă bucur că au reușit sa obțină aceste rezultate foarte frumoase. După această competiție rămânem cu bucuria acestor rezultate, dar și cu încrederea că vom reuși cel puțin să egalăm aceste performanțe și în viitor sau chiar să le depășim.” Afirmă Dinca Alexandru.

De-a lungul competiției, copiii au fost relaxați și încrezători în sine, fiind conștienți că munca depusă atâția ani le va aduce și beneficii, unul dintre acestea fiind chiar aceste premii. Cei doi au intrat în lumea tenisului de la o varstă fragedă, încă de la grădiniță, continuând acest sport ce a devenit, mai târziu, pasiunea lor, motivația lor fiind de a ajunge  jucători mari, lucru care, încet-încet, se clădește pe baza muncii grele depuse.

„Când am aflat de premiu, am fost fericită și știam că munca mea nu a fost în zadar, dar într-un fel eram mai fericită de rezultat si că am reușit să fac mândru liceul meu!” Afirmă Sîngeorzan Cristina, tânăra liceană ce a câștigat locul II în cadrul competiției.

Felicitări elevilor, cât și profesorilor ce i-au coordonat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here