Boierii Nordului este un crew de hip-hop și este format din mai mulți MC din Bistrița și nu numai.

Ce înseamnă un crew?

O formațiune muzicală compusă din oameni care au idei și țeluri comune, capabili să se strângă într-un pumn puternic și să-și atingă obiectivele.

 

Acest crew s-a înființat în anul 2009, iar de-a lungul anilor au abordat diverse teme pe care le-au transpus în versuri pe diferite instrumentale.

De curând au scos o nouă piesă intitulată ,,Clepsidra-i spartă”.

„Cu piesa asta vrem să deschidem ochii ascultătorului și să-l facem să conștientizeze că timpul trece mult prea repede și că trebuie să lăsăm ceva bun în urmă. Ceea ce ar trebui să înțeleagă tinerii.”, au transmis cei din Boierii Nordului.

Prin această piesă au dorit să-și exprime mulțumirea și iubirea față de familie și față de toți cei care i-au susținut și îi susțin în continuare, asociind moartea neprevăzută cu o clepsidră a timpului care se sparge subit.

Această piesă este în colaborare cu un bun prieten și un artist pe care îl apreciază foarte mult. El se numeste Jimmy Măști și este din Târgu Mureș, s-au întânit la concerte și are o vechime în muzică de peste 10 ani.

În acest videoclip veți găsi doar o parte din Boierii Nordului și mai exact pe Kalcedonik, Krampel și Clasimetric.

MC care fac parte din crew și activează în muzică de peste 10 ani.

În rândul tinerilor din Bistrița acest crew este foarte bine cunoscut și apreciat pentru modul lor de exprimare și totodată pentru abilitatea creativă atât pe partea de text cât și pe partea intrumentală și tehnică de studio.

Mai multe videoclipuri marca Boierii Nordului găsiți aici!

„Am vrut să mulțumesc dar și să trag un semnal de alarmă tinerilor. Să respecte legea firii și Legea lui Ohm de stradă (fi om cu mine, să fiu om cu tine) și să le spun că în adâncul meu îi iubesc pe toți care m-au susținut și la bine și la greu.”, a declarat Krampel, membru Boierii Nordului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here