În data de 15 februarie 2023, la ora 10:00, va avea loc o importantă acțiune numită „Caravana Cunoașterii” în Sala de nunți (veche), nr. 223, în localitatea Maieru, comuna Maieru, judetul Bistrița-Năsăud.

Acțiunea se va concentra pe prezentarea Planului Național Strategic 2023-2027 pentru dezvoltarea agriculturii și va fi prezentată de către reprezentanți ai Directiei pentru Agricultură Bistrița, Agentiei de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA), Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) și Unității Fitosanitare.

Această acțiune este deschisă tuturor persoanelor interesate de dezvoltarea agriculturii și de progresul sectorului. Este o oportunitate excelentă pentru a afla mai multe despre planul național strategic și despre modul în care acesta va contribui la dezvoltarea industriei agricole din zonă.

De asemenea, este o oportunitate de a întâlni reprezentanți ai organizațiilor cheie din domeniul agricol și de a discuta cu ei despre problemele și provocările cu care se confruntă sectorul.

Primarul comunei Maieru, Vasile Borș, vă invită cu drag să participați la acțiunea „Caravana Cunoașterii” și să vă bucurați împreună de această oportunitate unică de a învăța și de a vă dezvolta cunoștințele în domeniul agriculturii.

Fii pregătit să îți îmbogățești cunoștințele și să îți îmbunătățești perspectiva asupra industriei agricole!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here