Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a anunțat faptul că, cardurile sociale din Schema Națională de Sprijin pentru Persoanele Vârstnice și pentru Persoanele fără adăpost (S.N.S.P.V.P.A) au fost alimentate cu sumele aferente lunilor septembrie, octombrie, noiembrie și decembrie.

Sumele alocate vor putea fi folosite în termen de 12 luni de la data alocării pe card, iar valoarea maximă a tranzacțiilor acceptate cu cardul pentru achiziția de mese calde într-o zi este de 40 de lei. Cardul poate fi folosit exclusiv pentru achiziția de mese calde, din lista partenerilor acreditați Sodexo.

Unitățile de alimentație care doresc să devină parteneri afiliați SC Sodexo Pass România în furnizarea meselor calde pentru beneficiari, sunt rugate să contacteze unitatea emitentă la adresa de e-mail: comerciant.ro@sodexo.com sau la numărul de telefon: 0212044646.

Lista unităților afiliate în rețeaua Sodezo din județul Bistrița-Năsăud o regăsiți mai jos.

Reamintim că, prin Schema Națională de Sprijin pentru Persoanele Vârstnice și pentru Persoanele fără adăpost, adoptată recent de Guvernul României, au fost emise și distribuite tichete sociale (carduri) pentru mese calde, având ca beneficiari persoanele defavorizate.

Cardurile sociale, destinate unui număr de peste 5000 de persoane din județul nostru, au fost predate de Instituția Prefectului județul Bistrița-Năsăud unităților administrativ teritoriale, care s-au îngrijit ca acestea să ajungă la destinatari în cursul lunii noiembrie.

Programul este cofinanțat din Fondul de ajutor european destinat celor mai defavorizate persoane (FEAD) prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2014-2020 (POAD). Obiectivul acestuia este sprijinirea persoanelor defavorizate/marginalizate, prin suplimentarea resurselor pentru mese calde. Rezultatul vizat este îmbunătățirea și diversificarea alimentației persoanelor vârstnice și a celor fără adăpost, în scopul creșterii calității vieții și a evitării excluziunii sociale. Perioada de desfășurare a programului este septembrie 2020 – iunie 2021.

Informatii suplimentare https://www.sodexo.ro/accepta-plata-cu-tichete-sodexo/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here