instituțiile din Bistrița
instituțiile din Bistrița

În conferința de presă susținută de către Stelian Dolha, acesta și-a prezentat activitatea și a vorbit despre instituțiile din Bistrița care au primit recenzii negative și recenzii pozitive din partea cetățenilor.

„Am avut acel chestionar la toate instituţiile şi pe urmă am spus că mergem mai departe cu feţe zâmbitoare. Nu puteam să plec din funcţia de prefect fără să finalizez acest proiect. În momentul în care am început să ridic chestionarele, au fost instituţii care nu le mai aveau la locul unde le-am lăsat, la vedere. Nu am mai găsit chestionarele nici la ITM – poate şi din cauza pandemiei, că au avut multe cazuri pozitive – nici la Casa de Asigurări de Sănătate, nici la Inspectoratul Şcolar. Probabil pentru că au fost schimbați șefii.

Sunt instituţii pozitive. O să încep cu Instituţia Prefectului şi avem Serviciul de Paşapoarte. Pe mine m-a încântat să văd în chestionare  scris „personal de excepţie” sau „personal la mare înălţime”. AJPIS este o instituţie „care nu m-a purtat pe drumuri şi mi-a eliberat adeverinţa pe loc”. O altă instituţie sunt Arhivele Naţionale caracterizate drept „instituţie profesionistă”, a declarat Stelian Dolha.

Printre instituțiile cu recenzii negative se află AJOFM, DSVSA, Protecția Consumatorilor, dar și Serviciul de Permise și Înmatriculări.

Cetățenii sunt nemulțumiți de atitudinea funcționarilor, în cazul instituțiilor care au primit recenzii negative și au apreciat amabilitatea și modul cum se desfășoară lucrurile la celelalte instituții cărora le-au dat recenzii pozitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here