Casa EMA din Bistrița este pe cale de a se dezvolta printr-un contract estimat la 1,8 mil. lei finanțat prin POR 2014-2020. Proprietarii complexului caută un lucrător pentru continuarea lucrărilor de extindere, recompartimentare și modernizare a acestuia. O nouă modificare a Casei EMA va fi dotarea acesteia cu 10 camere pentru cazare.

Acest proiect este realizat de familia Oprea, deținătoarea complexului și se numește: „Casa EMA: primul centru cu servicii turistice integrate cu specific wellness din regiunea Nord-Vest.”

Licitația pentru desemnarea unui constructor va avea loc în 17 februarie a.c.

În fapt, investiția va depăși pragul de 3,2 mil. de lei, iar o mare parte din această sumă va fi asigurată din propriile surse.

„Noua investiție menține linia de dezvoltare pe care ne-am asumat-o la început prin motto-ul nostru: <<Relaxant. Activ. Sănătos>>. Astfel, partea de relaxare va fi completată de noua zonă de SPA salin, cu un bazin de apă sărată și un bazin de hidromasaj nou, totalizând 40 mp, dar și o saună umedă. De asemenea, vom construi un vestiar nou, unisex și încăpător, destinat lecțiilor de înot, care va decongestiona aglomerația din vestiarele actuale în orele de vârf. Piesa de rezistență va fi restaurantul de tip wellness, care va avea obiectivul de a oferi soluții culinare sănătoase, dar mai ales gustoase. La toate acestea se adaugă un spațiu de cazare cu 10 camere, destinat vizitatorilor în scop turistic, sportiv sau de afaceri. În câțiva ani dorim să ajungem una din destinațiile preferate ale turiștilor ce vizitează Transilvania, care vor beneficia de serviciile complete wellness pe care le vom oferi.” au relatat proprietarii Casei Ema, Mariana și Mihai Oprea, conform bistritabusiness.ro.

Soții Oprea sunt optimiști și cred că la începutul anului viitor își vor implementa noile facilități, după ce pandemia le-a stat în cale o bună bucată de vreme.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here