Accident
Accident

Pe data de 10 februarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În acest dosar, se efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc un eveniment de acest tip.

Conform informațiilor inițiale, un bărbat în vârstă de 59 de ani din Feldru a suferit arsuri în timp ce se afla în locuința sa. Se presupune că acesta a încercat să aprindă focul cu combustibil la o centrală, dar cauza exactă a evenimentului este încă sub investigație.

Bărbatul a fost preluat de către echipele medicale și transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Polițiștii continuă să efectueze cercetări pentru a stabili toate detaliile și împrejurările acestui caz.

„Astăzi, 10 februarie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Din primele date, un bărbat de 59 de ani, din Feldru care se afla în locuința sa și ar fi încercat să aprindă focul cu combustibil, la o centrală, a suferit arsuri. Acesta a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările continuă pentru a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.”, Transmit reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here