FilExpo

Cel mai nou centru comercial din Bistrița, FilExpo, își deschide porțile pentru public joi, 29 iulie 2021, ora 11.00. Este o investiție 100% locală a unor antreprenori care își doresc să promoveze cât mai mult produsele românești, îndeosebi pe cele locale.

„În proporție de 90%, produsele pe care le vor comercializa vor fi de proveniență românească și chiar bistrițeană”, au anunțat reprezentanții FilExpo.

Pe Calea Clujului nr. 61, pe șoseaua de centură, lângă benzinaria Socar, veți găsi:

  • SUPERMARKET preponderent cu produse alimentare, dar și cu articole de uz zilnic
  • MAGAZIN DE BRICOLAJ cu produse din mase plastice, jucării pentru toate categoriile de vârstă, ceramică/sticlărie, oale/cratițe, produse pentru casă și grădină, birotică și papetărie, textile, detergenți, produse de igienă, produse și accesorii de curățenie

În viitorul apropiat, vor fi zone interactive pentru clienți, caffe&food, un loc de joacă și o zonă expozițională unde vor fi găzduiți cei interesați să își expună aici mărfurile pentru vânzare.

„Am ales să promovăm produse românești cu foarte mare atenție, simț de răspundere, chiar patriotism, cu drag de ai noștri, cu respect față de munca românului, de producția și hrana noastră! Am achiziționat în mare parte marfă românească, de la cea mai mica caserolă, până la cel mai mare butoi, de la așternuturi de calitate, la jucării interactive, de la mături, la borcanele și oalele mult râvnite de gospodinele românce. Promitem ca și în viitor să susținem tot timpul producătorul național și local. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare chiar de la deschidere să vă convingeți că găsiți la noi prețuri bune, cadouri și alte surprize”, au transmis reprezentanții FilExpo.

Orarul de funcționare al centrului comercial este:

  • Supermarket de luni până duminică între 7.00 – 22.00
  • Magazinul de bricolaj de luni până duminică între 9.00 – 19.00

– FacebookFilExpo Centru comercial& office

Instagramfilexpo_centru_comercial

– E-mail: filexpo_contact@yahoo.com

Vă așteptăm în Bistrița, Calea Clujului nr. 61, pe șoseaua de centură, lângă benzinaria Socar. FilExpo face diferența!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here