Vineri, 04 decembrie 2020 a fost organizat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistriţa-Năsăud un ceremonial militar cu ocazia înaintării în grad și a trecerii în rezervă a comandantului Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Bistrița – colonel (r) Grigoriță Bărbos.

Cu o vechime de peste 27 de ani în structuri militare, respectiv peste 15 ani în funcția de comandant al Detașamentului 1 Mobil Bistrița, colonel (r) Grigoriță Bărbos s-a distins prin modul de executare a misiunilor, prin rezultatele deosebite obținute în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, pregătirea profesională și un comportament demn indiferent de situație.


“Am încercat întotdeauna să îmi câștig respectul nu să îl impun” – mai spune omul care a condus Detașamentul 1 Mobil Bistrița, timp de peste 15 ani.

În cadrul aceluiași ceremonial, a trecut în rezervă și unul dintre camarazii săi din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Bistrița: plt. adj. șef Florea Radu. După o îndelungată perioadă în care au slujit țara, astăzi inspectorul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud – col. Furnea Florin le-a mulțumit pentru efortul depus în toți acești ani, pentru dedicarea de care au dat dovadă pe timpul activității în cadrul instituției și le-a transmis un ultim ordin:

“O pensie cât mai lungă, sănătate și liniște alături de familie!”

La comanda Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Bistrița a fost împuternicit pentru o perioadă de 6 luni lt. Uzoni Cosmin. Acesta a absolvit cursurile Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București, arma Jandarmi în anul 2016, iar din anul 2017 este încadrat la Detașamentul 1 Jandarmi Mobil Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here