Cerere în căsătorie mai puțin obișnuită, în orașul academicienilor, cu ajutorul jandarmilor!

În urma unei acțiuni executate de jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud, oamenii legii au descoperit asupra unui tânăr o cutiuță suspectă, de mici dimensiuni, care se afla ascunsă într-un buzunar.

Conform procedurii, tânărul a fost legitimat și percheziționat de către jandarmi. Acțiunea a luat o cu totul altă întorsătură pentru Ariana, fata cu care se afla Daniel la terasă, în momentul în care tânărul îndrăgostit s-a pus în genunchi și i-a oferit inelul, însoțit de întrebarea: ,,Vrei să fii soția mea?”.

Ariana, fata pe care Daniel o iubește de peste 3 ani și pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puțin obișnuit, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni, a acceptat cu lacrimi în ochi propunerea.

,,Ce au descoperit jandarmii năsăudeni asupra unui tânăr, la o simplă verificare a respectării măsurilor în contextul pandemiei, la o terasă din orașul academicienilor?
Pe timpul unei acțiuni punctuale executate la o terasă de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție din orașul Năsăud, oamenii legii au descoperit asupra unui tânăr o cutiuță de dimensiuni reduse, pe care o avea ascunsă într-un buzunar.
Acesta a fost legitimat de către jandarmi iar când a fost întrebat dacă are ceva de ascuns, a devenit neliniștit și vădit emoționat deoarece în cutiuță se afla…un cadou deosebit pentru iubita sa, pe care dorea să o ceară de soție.
– Vrei să fii soția mea? a întrebat Daniel cu emoție în glas.
– Da! i-a răspuns Ariana, foarte surprinsă de gestul iubitului său.
Din fericire aceasta a fost o surpriză pusă la cale de către Daniel pentru Ariana, fata pe care o iubește de peste 3 ani și pe care a dorit să o ceară în căsătorie într-un mod mai puțin convențional, complici fiindu-i jandarmii năsăudeni.
Le dorim celor doi tineri Casă de Piatră, multă fericire și să păstreze mereu în suflet dragostea care i-a unit pentru totdeauna!”, potrivit Jandarmeria Bistrița.

 

Sursă foto: Jandarmeria Bistrița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here