Scenariul roșu
Scenariul roșu

Au fost actualizate scenariile de funcționare din școli, azi, 9 octombrie 2020,iar cinci clase de la Școala primară Crainimăt au trecut la scenariul roșu!

În ultima ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, care a avut loc în sistem on-line, s-au analizat particularitățile locale în funcție de situația epidemiologică actuală.

Astfel, în baza Ordinului comun Nr. 5487/1494/2020 – al Ministerului Educației și Cercetării și al Ministerului Sănătății – privind organizarea activității în cadrul unităților / instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 și avizelor primite până în acest moment de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud și Inspectoratul Școlar Bistrița-Năsăud pentru hotărârile consiliilor de administrație ale școlilor, s-au actualizat scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ din județul Bistrița-Năsăud.

Astfel, a fost adoptată Hotărârea C.J.S.U. Bistrița-Năsăud Nr. 37/08.10.2020 prin care se va aplica scenariul 3 (roșu), până la data de 15.10.2020 inclusiv, pentru Școala primară Crainimăt îm toate cele cinci clase!

Hotărârea a intrat în vigoare începând cu data de 9 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here