Clipe de coșmar pentru șoferi, din cauza ninsorilor!

Șoferii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare atunci când urcă la volanul mașinii și traversează Pasul Tihuța din Bistrița-Năsăud, deoarece se circulă cu mare dificultate din cauza căderilor masive de zăpadă.

Potrivit unui material video postat de un utilizator pe grupul de Facebook Info Trafic Bistrița-Năsăud, în jurul orei 15.45, drumul a fost blocat pe ambele sensuri de circulație.

Conform avertizărilor MeteoBN, din cauza căderilor masive de zăpadă și a viscolului puternic, traficul în Pasul Tihuța este îngreunat, fiind blocată circulația pe ambele sensuri. Ninsorilor nu se opresc, iar pe timpul nopții rafalele de vânt vor atinge până la 70 km/h, iar vizibilitatea se va reduce spre 0.

„Trafic îngreunat, în Pasul Tihuța, în aceste momente, din cauza cāderile masive de zăpadă si a viscolului puternic din zona înaltă !!
Luați în calcul evitarea circulației pe acest sector de drum în orele următoare, ninsorile vor continua iar la noapte va fi viscol intens, cu rafale de peste 60 – 70 km/h, zăpada fiind puternic spulberată şi troienită iar vizibilitatea se va reduce spre 0! Totodată, temperaturile vor scădea spre -6 – 7°C, acestea, coroborate cu vântul intens vor duce valorile resimțite către -15°C!“, a avertizat MeteoBN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here