Accident
Accident

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din localitatea Sigmir, se afla la volanul unei autoutilitare, pe strada Drumul Cetății, iar când a ajuns într-o intersecție cu sens giratoriu a lovit un moped.

Mopedul era condus de un bărbat de 62 de ani, din Bistrița, iar o femeie de 60 de ani, în calitate de pasager,  a fost ranită și ulterior transportată la spital.

,,Polițiștii au intervenit astăzi la un eveniment rutier, sesizat prin 112. Conform primelor date, un bărbat de 45 de ani, din Sigmir, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Drumul Cetății, ajuns într-o intersecție cu sens giratoriu, a intrat în coliziune cu un moped condus de un bărbat de 62 de ani, din Bistrița.

În urma accidentului, o femeie de 60 de ani, care se afla pe moped, în calitate de pasager,  a fost ranită și transportată la spital.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Biroul Rutier continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”, transmite IPJ BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here