Atmosfera este încărcată de emoție, iar jucătorii sunt gata să își demonstreze abilitățile pe terenul de fotbal. Este un moment tensionat, iar toată lumea ține cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla în următoarele minute.

În centrul terenului, echipa CFR Cluj se pregătește să execute lovitura de începere. Este un moment care îi face pe toți să simtă că sunt parte dintr-un eveniment special și care îi motivează să joace la cel mai înalt nivel posibil.

În al doilea minut al meciului, fanionul arbitrului asistent se ridică pentru ofsaid, semnalând că Ciprian Deac de la CFR Cluj era într-o poziție neregulamentară de joc. La minutul patru, Matias Vecino de la Lazio primește o pasă scurtă inteligentă, oferindu-i o șansă de a marca un gol, dar greșește și trimite mult peste poartă. După câteva momente Ermal Krasniqi de la CFR Cluj încearcă un șut dintr-o distanță medie, dar mingea trece mult peste bara transversală.

În minutul 8, Sergej Milinkovic-Savic de la echipa gazdă primește o centrare exactă, cu efect în interiorul careului, reușește să controleze posesia balonului și trage un șut frumos spre centrul porții adverse. Însă șutul periculos este blocat de portarul Simone Scuffet, care reușește o intervenție de zile mari!

În minutul 14 al partidei, echipa Lazio primește o lovitură de colț, moment în care toți jucătorii se poziționează strategic în teren, pregătiți să preia mingea și să înscrie. Execuția este perfectă, mingea fiind trimisă către centrul careului, dar apărarea echipei CFR Cluj reușește să respingă cu brio orice încercare de a marca. În minutul următor, Patric de la Lazio face o intrare oribilă și primește cartonașul roșu din partea arbitrului.

La minutul 18, antrenorul lui Lazio, Maurizio Sarri, este forțat de circumstanțe să facă o schimbare și îi dă instrucțiuni lui Mario Gila, iar Marcos Antonio iese de pe teren. După numai un minut un fault este comis în apropierea careului advers, Ermal Krasniqi de la CFR Cluj pregătește o lovitură liberă. Cu un pas înapoi și privirea atentă la poartă, el ia o adâncă respirație și șutează puternic, încercând să își îndrepte execuția spre poartă. Din păcate, șutul său nereușit trece cu mult peste transversală.

Clujenii, în superioritate numerică, își continuă asaltul iar Nana Boateng de la CFR Cluj reușește să câștige mingea trimisă din lovitură liberă în careu și încearcă un șut, dar mingea trece mult pe lângă bara stângă a porții adverse.

Mattia Zaccagni execută loviturile de colț din minutele 33, 35, 36. Defensiva clujeană este pe poziții și interceptează rapid mingea de fiecare dată.

Cartonașele galbene sunt tot mai dese în a doua jumătate a primei reprize, astfel Mattia Zaccagni(Lazio) vede cartonașul în minutul 39, Nana Boateng(CFR) în minutul 41, Sergej Milinkovic-Savic(Lazio) în minutul 43, iar Yuri Matias (CFR Cluj) în minutul 45+3.

Prima repriză are parte de 3 minute de prelungiri, timp în care Ermal Krasniqi (CFR Cluj) bate lovitura de colț, iar portarul advers interceptează balonul.

Jucătorul italian Ciro Immobile a dat dovadă de abilitate și îndemânare, reușind să depășească apărarea echipei CFR Cluj și să trimită mingea în poartă. Golul a venit ca o lovitură dură pentru jucătorii echipei clujene, care încercau să se mențină la egalitate până la pauză. Cu toate acestea, reușita lui Immobile a dat un avânt considerabil echipei italiene și a creat un sentiment de dezamăgire și frustrare în rândul suporterilor echipei CFR Cluj.

La începutul celei de-a doua reprize, la minutul 46, antrenorul Dan Petrescu a decis să facă două schimbări la CFR Cluj. Ciprian Deac a fost înlocuit cu Claudiu Petrila, în timp ce Nana Boateng a fost înlocuit cu Lovro Cvek, ceea ce sugerează că Petrescu a fost nemulțumit de performanța jucătorilor înlocuiți.

În minutele 46 și 56 Claudiu Petrila (CFR Cluj) execută două lovituri de colț, iar colegul său Ermal Krasniqi execută și el o lovitură, însă de fiecare dată defensiva italienilor este ca un zid în fața porții.

Patru schimbări au loc în minutele 60-61, atât la echipa oaspete, cât și la echipa gazdă. În minutul 65, Lazio se află în atac și clădește o fază excelentă. Matias Vecino sare pentru a intercepta mingea și reușește să trimită un șut pe poartă. Însă defensiva adversă reușește să intervină în timp util și să respingă mingea în afara spațiului porții. Astfel, Lazio ratează șansa de a marca încă un gol important.

Jocul se intensifică pe final de meci, astfel că Petrila execută un corner, iar defensiva italiană iși face din nou treaba și respingte mingea, însă, la scurt timp, Ovidiu Hoban are o intrare puternică și vede cartonașul galben.

Minutul 82 este un minut al schimbărilor, astfel că Felipe Anderson își încheie evoluția pe teren şi este înlocuit de Matteo Cancellieri (Lazio), iar Dan Petrescu îl înlocuiește pe Emmanuel Yeboah cu Rangelo Janga.

Finalul se apropie iar clujenii caută orice cale de a marca în poarta titanilor italieni, încercând să marcheze golul egalizator, având ocazia de a marca din lovitură liberă, însă nici de această dată clujenii nu reușesc să egaleze.

Ceasul ticăie iar clujenii mai au la dispoziție încă 4 minute de prelungiri ca să marcheze. Clujenii câștigă încă o lovitură liberă, însă nu reușesc să coopereze iar faza este pierdută.

Fluierul de final anunță victoria celor de la Lazio la un gol distanță, fiind și singurul gol al acestui meci. Jucătorii clujeni, aflați în superioritate numerică încă din prima repriză, au avut un rezultat slab în această seară.

Sursa fotoȘ Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here