Ioan Turc încearcă, depășind problema pandemiei, asumându-și măsurile de protecție, să cunoască bistrițenii și să se afle în jurul lor, pentru a lua pulsul problemelor actuale și pentru ca împărtăși cu persoanele întâlnite idei sau impresii.

Pentru asta, Ioan Turc a trecut și prin Piața Agroalimentară Decebal, unde a aflat că… administrația actuală s-ar lăuda degeaba cu modernizarea acesteia, fiind lucrări de fațadă, iar piețarii nu sunt mulțumiți de lucrări.

„Astăzi m-am întâlnit cu comercianții și cumpărătorii din Piața Decebal, care m-au primit cu deosebită căldură și prietenie, urându-mi succes în alegerile din 27 septembrie.

Cei care vând în piața agroalimentară, unii de 20-30 de ani, mi s-au plâns că Primăria a făcut lucrări de mântuială la recenta încercare de modernizare a perimetrelor. Comercianții sunt nevoiți în continuare să stea vara în temperaturi caniculare, iarna în frig pătrunzător, iar marfa li se strică pe tarabe. Peste toate, prin acoperișul cel nou plouă!

I-am asigurat pe oameni că, după alegeri, voi demara proiectul prin care vom avea o piață modernă, închisă, cu temperatură controlată și spații frigorifice unde să-și poată depozita marfa, ca să fie vandabilă o perioadă mai mare. Administrația urbei noastre nu mai trebuie să fie o frână în calea progresului!”, scrie Turc pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here