Primăria municipiului Bistrița prin Centrul Cultural Municipal ”George Coșbuc”, în parteneriat cu Clubul Monarhiștilor Bistrițeni vă invită, luni 25 octombrie, când se împlinesc 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai I al României, la un concert extraordinar!

Acest concert va fi susținut de Noua Orchestră Transilvană, dirijată de Romeo Rîmbu, și Corul Filarmonicii Transilvania din Cluj-Napoca, dirijat de Cornel Groza.

Soliștii pe care puteți să îi urmăriți sunt Remus Rîmbu (vioară), soprana Diana Țugui, mezosoprana Iulia Merca, tenorul Cristian Mogoșan, bas-baritonul Cristian Hodrea (toți de la Opera Română din Cluj-Napoca).

În programul evenimentului:

George Enescu – Imnul Regal din Poema Română, George Enescu – Rapsodia I în la major, Romeo Rîmbu – Releflecții la preludiul în do major de Bach, Maurice Ravel – Tzigane pentru vioară și orchestră, Ludwig van Beethoven – Simfonia nr. 9.

Intrarea la concertul care începe la ora 19:00 este gratuită, în limita locurilor disponibile, și se face pe baza certificatului digital Covid-19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here