Cristian Marius Niculae
Cristian Marius Niculae

În urma mesajului dur transmis azi dimineața de către Ioan Turc candidatul PNL-USR PLUS, Cristian Marius Niculae a venit cu o replică la fel de dură la adresa domnului Turc.

Scandalul dintre cei doi ar fi pornit de la concedierea unor polițiști locali.

„Incompetența, reaua-voință și lipsa de respect pentru problemele cetățenilor nu vor fi tolerate!Mă aștept ca Reforma Primăriei să fie acceptată greu, chiar cu reținere și împotrivire. Dar, nu mă așteptam ca o astfel de reacție să vină din partea unui candidat la primărie.

Mi se pare cel puțin ridicol ca un candidat la Primăria Bistrița să se bucure pentru că o acțiune de reformare a Poliției Locale este blocată de o “chichiță avocațială”.

Nimic despre oportunitatea acestor acțiuni nimic despre competența persoanelor implicate, doar bucurie ridicolă pentru că instanța a blocat o acțiune necesară de reformare a Poliției Locale!

Reforma Primăriei și a Poliției Locale va fi făcută pe durata mandatului meu de primar!
Incompetența, reaua-vointa și lipsa de respect pentru problemele cetățenilor nu vor fi tolerate!

Amintesc că, de curând, CCR a decis că este ilegală carantinarea obligatorie pentru bolnavii de Covid-19 din cauza unui vid legislativ. Oare cine guvernează țara, dle. Turc?

Această sentință a dus la îmbolnăvirea multor români și poate chiar la deces. Atunci nu v-ați bucurat așa de tare, dle. Turc si ați dat vina pe instanță! Dar atunci era vorba despre “pielea” PNL.

Nu vi se pare că sunteți ipocrit și fățarnic, dle. candidat?

Este meschin să te bucuri în astfel de situații când acțiunea este de fapt bine intentionată.

Cred că mai aveți multe de învățat până să ajungeți primar! Poate ar trebui să vă luați o vacanță mai lungă, să vă întoarceți la Cluj-Napoca sau Oradea și să cereți îndrumare de la “Profesori”.

Ucenic ați fost, ucenic sunteți, ucenic veți rămâne!”, a scris Cristian Marius Niculae pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here