Cristian Marius Niculae
Cristian Marius Niculae

Viceprimarul Municipiului Bistrița, Cristian Marius Niculae, s-a întâlnit, duminică 10 august, cu bistrițenii în Parcul Municipal.

Acesta le-a cerut semnătura și susținerea candidaturii sale la Primăria Bistrița.

„Este despre Bistrița, este despre Noi!

Este o bucurie pentru mine să mă întâlnesc cu oamenii în slujba cărora sunt de 4 ani și să le cer semnătura și susținerea lor pentru candidatura mea, a d-nului Președinte Emil Radu Moldovan și a consilierilor locali și județeni pe listele Alianței pentru Bistrița-Năsăud.

Le-am transmis bistrițenilor că suntem în această alianță uniți pentru oameni, să continuăm munca și proiectele bune derulate în Bistrița și în județ.

În această seară am întâlnit bistrițeni interesați de soarta orașului lor, care ne-au încurajat în demersul nostru, ne-au oferit susținerea și încrederea lor pentru viitorul orașului nostru. Am discutat despre proiectele pe care vreau să le continui în Bistrița, despre soluțiile mele la problemele actuale ale orașului, despre echipa faptelor și nu a vorbelor.

Și încă o dată, mi-a fost foarte limpede că toată această campanie este despre Bistrița, este despre Noi!“, a transmis Cristian Marius Niculae pe pagina lui de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here