Cristian Nicolae
Cristian Nicolae

Viceprimarul Cristian Marius Niculae, candidat la funcția de primar al Bistriței din partea Alianței pentru Bistrița-Năsăud, a stat de vorbă cu locuitorii străzii Zăvoaie cu privire la problemele cu care aceștia se confruntă:
„Sâmbătă, la invitația bistrițenilor de pe str. Zăvoaie, am participat la o discuție constructivă referitoare la problemele stringente cu care se confruntă comunitatea de acolo.

A fost o discuție vie, care s-a focusat pe identificarea unor soluții imediate la problemele care pot fi rezolvate rapid – o imbunătățire a condițiilor de trafic pe această stradă, instalarea de limitatoare de viteză, situația persoanelor care locuiesc în containere, instalarea de semne de circulație.

Pe lângă aceste subiecte, i-am informat pe bistrițenii de pe strada Zăvoaie despre extinderea rețelei de apă și canalizare prin Masterplanul de Apă-Canal, proiect pe fonduri europene. 2.554 de metri de rețea de apă potabilă nouă pe strada Zăvoaie și străzile adiacente, 2.185 metri de rețea de canalizare pe strada Zăvoaie și străzile adiacente, plus stație de pompare și 938 de metri de conducte de refulare.

Un proiect proaspăt lansat în spațiul public este Linia Albastră, care va lega Parcul Industrial Bistrița Sud de zona Wonderland pe traseul străzii Zăvoaie – Codrișor – Valea Ghinzii. 15 autobuze electrice, piste de cicliști, amenajarea malurilor râului Bistrița sunt incluse în acest proiect important de investiție în infrastructura rutieră.

Este despre Bistrița, este despre noi!” a declarat acesta pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa foto: Cristian Marius Niculae

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here