Echipa de handbal feminin CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va evolua în compania formației CS Rapid București, în Sala Polivalentă.

Gruparea bistrițeană prezintă o formă bună în urma ultimelor succese înregistrate, având trei victorii în ultimile trei meciuri oficiale. De partea cealaltă, Rapid trece printr-o perioadă slabă a rezultatelor, suferind două înfrângeri în trei partide. Duelul cu Gloria va reprezenta șansa bucureștenilor de a-și îmbunătății moralul, ceea ce va conduce la un joc deschis și ofensiv.

Situația din Liga națională clasează ambele formații la jumătatea clasamentului. Astfel, CS Gloria ocupă poziția a 7-a, cu un punctaj de 27 de puncte acumulate în 16 partide. Rapid se află pe locul 8, cu 24 de puncte strânse în 16 partide, la 9 puncte distanță de primele locuri retrogradabile.

Partida se desfășoară în cadrul turneului organizat de Federația Română de Handbal la Bistrița, fiind cea de-a 3-a confruntare sportivă care se dispută în această săptămână. Meciul va fi transmis în direct la TVR1, începând cu ora 18.30.

Ultimul meci al CS Gloria 2018 BN va avea sâmbătă, de la ora 13.30, împotriva CSM Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here